Voimaantulopäivä: 10, 2015

Tämä tietosuojalausunto koskee Hotel Mela Times Squaren omistuksessa ja käytössä olevaa hotelmela.com-palvelua. Tämä tietosuojalausunto kertoo, miten keräämme ja käytämme verkkosivustollamme antamiasi henkilötietoja: www.hotelmela.com. Siinä kuvataan myös valintoja, jotka koskevat sinua käyttävien henkilötietojen käyttöä ja miten voit saada nämä tiedot ja päivittää niitä. Voimme muuttaa tätä tietosuojalausuntoa aika ajoin, joten käy säännöllisesti sivuilla, jotta päivität päivitykset

Keräämämme henkilökohtaiset tiedot.

Keräämämme henkilökohtaiset tiedot sisältävät:

  • Etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja kotiosoite;
  • Luottokortin tiedot (kortin tyyppi, luottokortin numero, kortin nimi, viimeinen voimassaolopäivä ja turvakoodi);
  • Vieraileen liittyvät tiedot, mukaan lukien saapumis- ja lähtöpäivä, erityispyynnöt, havainnot palvelusi mieltymyksistä (mukaan lukien huoneen mieltymykset, tilat tai muut palvelut);
  • Antamasi tiedot markkinointisuosioista tai osallistumisesta kyselyihin, kilpailuihin tai myynninedistämistarpeisiin;

Kun vierailet verkkosivustollamme, vaikka et tee varausta, voimme kerätä tietyt tiedot, kuten IP-osoitteesi, käyttämäsi selain ja tiedot tietokoneesi käyttöjärjestelmästä, sovellusversiosta, kieliasetuksista ja sivuista, jotka on osoitettu sinulle. Jos käytät mobiililaitetta, voimme myös kerätä tietoja, jotka tunnistavat mobiililaitteen, laitekohtaiset asetukset ja ominaisuudet sekä leveys- / pituusasteet. Kun teet varauksen, järjestelmämme kirjaa millä keinoin ja mistä verkkosivuista olet tehnyt varauksesi. Jos nämä tiedot voivat tunnistaa sinut luonnollisena henkilönä, näitä tietoja pidetään henkilötietoina, joihin tämä tietosuojalausunto koskee.

Voit aina valita, mitä henkilökohtaisia ​​tietoja (jos sellaisia) haluat antaa meille. Jos et halua antaa tiettyjä yksityiskohtia, kuitenkin jotkin teidän kanssamme tekemäsi liiketoimet saattavat vaikuttaa.

Miksi keräämme, käytämme ja jaa henkilökohtaisia ​​tietojasi?

  • Varaukset: käytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi online-varaussi täydelliseksi ja hallinnoimiseksi sekä lähettämällä sinulle vahvistusviestin, saapumisilmoituksen ja saat tietoa alueesta ja majoituksesta.
  • Asiakaspalvelu: käytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi asiakaspalvelun tarjoamiseen.
  • Asiakkaiden arviot: voimme käyttää yhteystietojasi kutsumme sinut sähköpostitse kirjoittamaan vieraskunnan vierailun jälkeen. Tämä voi auttaa muita matkailijoita valitsemaan parhaiten sopivan majoituksen.
  • Markkinointitoiminta: käytämme myös tietojasi markkinointitoiminnassa lain sallimissa rajoissa.
  • Muut viestinnät: Saatamme olla muitakin aikoja, kun saavutamme yhteyden sähköpostitse, postitse, puhelimitse tai tekstiviestinä riippuen yhteystietojamme, jotka olet kanssamme yhteydessä. Tästä voi olla useita syitä:
    • Saatat joutua vastaamaan ja käsittelemään olet tekemäsi pyyntöjä.
    • Jos et ole vielä tehnyt varausta verkossa, voimme lähettää sinulle muistutuksen, jotta voimme jatkaa varaustasi. Uskomme, että tämä lisäpalvelu on sinulle hyödyllinen, koska sen avulla voit jatkaa varauksen tekemättä tarvitsematta etsiä majoitusta uudelleen tai täytä kaikki varauksen yksityiskohdat tyhjästä.
    • Kun käytät palveluitamme, voimme lähettää sinulle kyselylomakkeen tai kutsua sinut antamaan arviota kokemuksestasi verkkosivuillamme.
  • Noudatettava lakisääteisiä ja oikeudellisia velvoitteita: voimme käyttää henkilötietojasi noudattamaan lainsäädännöllisiä ja oikeudellisia velvoitteita.
  • Petosten havaitseminen ja ennaltaehkäisy: voimme käyttää henkilötietojasi petosten ja muiden laittomien tai ei-toivottujen toimintojen havaitsemiseen ja ehkäisemiseen.
  • Palvelumme parantaminen: lopuksi käytämme henkilökohtaisia ​​tietojasi analyyttisiin tarkoituksiin, parantaaksemme palveluitamme, parantaaksemme käyttäjäkokemusta ja parantaaksemme online-matkapalveluiden toimivuutta ja laatua.

Miten jaamme henkilökohtaiset tietosi kolmansien osapuolten kanssa?

Voimme jakaa henkilökohtaiset tietosi kolmannen osapuolen kanssa alla kuvatulla tavalla.

  • Kolmannen osapuolen palveluntarjoajat: Voimme käyttää palveluntarjoajia käsittelemään henkilökohtaisia ​​tietojasi tiukasti meidän puolestamme. Tämä prosessointi olisi tarkoitusta varten, esimerkiksi helpottamaan varausmaksuja, lähettämään markkinointimateriaalia tai analyyttisiä tukipalveluja. Näitä jalostajia sitoo luottamuksellisuuslausekkeita ja he eivät saa käyttää henkilökohtaisia ​​tietoja omiin tarkoituksiinsa tai muuhun tarkoitukseen.
  • Toimivaltaiset viranomaiset: Ilmoitamme henkilökohtaisia ​​tietoja lainvalvontaviranomaisille ja muille viranomaisille siltä osin kuin se on lakisääteinen tai on ehdottoman välttämätöntä rikosten ja petosten ehkäisemiseksi, paljastamiseksi tai syyttämiseksi.

Henkilötietojen säilyttäminen

Säilytämme henkilötietosi niin kauan kuin pidämme tarpeellisena tarjota sinulle palveluja, noudattaa voimassa olevia lakeja (mukaan lukien asiakirjojen säilyttämistä koskevat asiat), ratkaista riidat minkä tahansa osapuolen kanssa ja muuten tarpeellisina, jotta voimme harjoittaa liiketoimintamme. Kaikki henkilökohtaiset tiedot, joita me säilytämme, kuuluvat tämän tietosuojaselosteen piiriin.

Keksit

Mikä on eväste?

Evästeet ovat pieniä tiedostoja, joita verkkosivusto voi sijoittaa tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen, kun vierailet kyseisellä verkkosivustolla. Useimmat verkkosivustot käyttävät evästeitä, koska ne auttavat verkkosivustoa toimimaan paremmin.

Kuinka käytämme evästeitä?

Yritämme antaa sinulle kehittyneen ja käyttäjäystävällisen verkkosivuston tarpeidesi ja toiveidenne mukaisesti. Tämän saavuttamiseksi verkkosivusto käyttää seuraavia evästeitä:

  • Tekniset evästeet: Käytämme teknisiä evästeitä näyttämään sivustosi. Nämä tekniset evästeet ovat ehdottoman välttämättömiä, jotta verkkosivustosi toimii oikein.
  • Toiminnalliset evästeet: Käytämme myös toiminnallisia evästeitä muistaa asetuksesi ja auttaa sinua käyttämään verkkosivustoamme tehokkaasti ja tehokkaasti.
  • Analytics-evästeet: Käytämme näitä evästeitä saadaksesi tietoa sivuston käyttämisestä, selvittää, mikä toimii ja mitä ei, optimoi ja parantaa verkkosivustoamme ja varmistaa, että olemme edelleen mielenkiintoisia ja tärkeitä. Keräämämme tiedot sisältävät verkkosivut, jotka olet katsellut, viittaavat ja lähtevät sivuja, jotka olet syöttänyt ja lähteneet, käyttämäsi alustatyypin, päivämäärän ja aikaleiman tiedot ja yksityiskohdat, kuten kerrottujen sivujen määrän, hiiren liikkeet ja vieritystoiminta sekä teksti, jonka he kirjoittavat käyttäessään verkkosivustoamme. Nämä analyyttiset evästeet voivat kerätä henkilökohtaisia ​​tietoja.

Kuinka kauan evästeet pysyvät aktiivisina?

Käyttämämme evästeet vaihtelevat eliniän mukaan, riippuen siitä, mihin evästeeseen käytetään. Suurin mahdollinen käyttöikä on noin viisi vuotta viimeiseltä vierailustasi sivuillamme. Voit poistaa kaikki evästeet selaimestasi aina kun haluat.

Käytämmekö kolmannen osapuolen evästeitä?

Kyllä, käytämme ulkopuolisten tarjoajien palveluja analyyttisiin tarkoituksiin, esimerkiksi Booking.com. Nämä analyyttiset seurantakoodit sisältävät: evästeet, majakat, tunnisteet ja komentosarjat. Booking.com voi myös asettaa evästeitä omiin tarkoituksiinsa, kuten on kuvattu osoitteessa http://www.booking.com/content/privacy.html. Löytyneet tiedot käytetään Hotel Mela Times Squaressa markkinointiautomaatiossa, asiakkuudenhallinnassa ja liiketoimintatietojärjestelmissä. Näitä tekniikoita käytetään analysoimaan trendejä, hallinnoimaan sivustoa, seuraamaan käyttäjän liikkeitä sivuston ympärillä ja keräämään demografisia tietoja koko käyttäjäkuntasi. Voimme saada raportteja näiden tekniikan käytöstä

Miten jaamme henkilötietosi kolmansien osapuolten kanssa?

  • BookingSuite: Henkilötietojasi voidaan jakaa BookingSuite B.V:n kanssa, joka sijaitsee osoitteessa Herengracht 597, 1017 CE Amsterdam, Alankomaat. Se on yritys, joka tarjoaa tämän sivuston sekä sivuston suite.booking.com. BookingSuite antaa Booking.comille tietojasi, jotka voivat sisältää henkilötietoja, edellä kuvattuihin tarkoituksiin.